Gefeliciteerd Thijs! 🥳

Gepubliceerd op: 

19

-

9

-

2024

Exact één jaar geleden, op 19-09-2023,begon Thijs via Maxflex op uitzendbasis als werkstudent data analist bij KlokGroep in Nijmegen.

Zowel Thijs als KlokGroep zijn nog steeds tevreden met deze samenwerking waardoor KlokGroep heeft besloten om Thijs over te nemen. Thijs is daarom per 01-09-2024 officieel vast in dienst getreden bij KlokGroep waarmee wij concluderen dat deze samenwerking voor alle partijen een schot in de roos is gebleken!  

Thijs keek zelf ook terug op het afgelopen jaar: “Via Maxflex ben ik bij KlokGroep begonnen als werkstudent data analist. Vanaf het eerste moment was er een goede kik en mijn integratie bij het bedrijf is, mede dankzij Maxflex, enorm soepel verlopen. Het afgelopen jaar zijn wij intensief bezig geweest om een grotere focus te leggen op business intelligence bij KlokGroep, en een meer data gedreven sturingscultuur door te voeren. Dankzij de goede samenwerking ga ik nu verder bij KlokGroep zelf, en zullen we ook de komende periode druk bezig zijn om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen op het gebruik van data. Ik ben verheugd dat ik via Maxflex hier terecht gekomen ben, en zo een mooie kickstart heb kunnen geven aan mijn carrière na mijn studie!”

Vandaag zijn wij, precies één jaar na zijn eerste werkdag, op bezoek geweest bij de KlokGroep om Thijs te feliciteren met zijn vaste aanstelling en te bedanken voor zijn inzet!

Namens Maxflex zijn wij trots dat wij op deze wijze voor een mooie match hebben gezorgd. Dit laat wat ons betreft zien wat de toegevoegde waarde van uitzenden is: voor de student een kans om zich te ontwikkelen en voor het bedrijf een kans om goede jonge medewerkers in dienst te krijgen. Door deze beide kanten bij elkaar te laten komen creëren wij een win-win situatie met een vaste aanstelling tot gevolg.  

Nogmaals gefeliciteerd met je vaste aanstelling en veel werkplezier gewenst Thijs!